Update ClickShare voor verbeterde beveiliging en nieuwe functionaliteiten

Nieuws

Maakt u gebruik van Barco ClickShare? En heeft u de recente Barco ClickShare-firmware 1.9.1 update nog niet uitgevoerd? Dan adviseren we u deze update z.s.m. uit te voeren om te profiteren van o.a. verhoogde beveiliging en extra functies. Wilt u graag ondersteuning bij het updaten van uw ClickShare? Neem contact met ons op en we helpen u graag!

Barco oplossingen zijn ontworpen met het oog op beveiliging. Deze update verhelpt een reeks kwetsbaarheden die door het Finse bedrijf F-Secure zijn ontdekt door middel van ethisch hacken. Hoewel Barco geen meldingen heeft ontvangen van misbruik van deze kwetsbaarheden in de realiteit is het wel van belang voor uw klant om deze update uit te voeren om de beveiliging te kunnen blijven garanderen. Als units niet op het netwerk zijn aangesloten, kan hier een update worden gedownload en geïnstalleerd

De nieuwste ClickShare-update tilt beveiliging naar een nieuw niveau

Cybersecurity is een en blijft een hot topic voor veel organisaties. Om Barco producten zo min mogelijk kwetsbaar te houden, implementeren zij bij elke kwartaalupdate de nodige oplossingen en geavanceerde functies. Behalve dat zij ISO27001-gecertificeerd zijn, heeft Barco ook een Product Security Incident Response Team (PSIRT) dat continu privacy- en beveiligingsrisico’s bewaakt en beveiligingsverbeteringen aanstuurt om ervoor te zorgen dat ClickShare zijn reputatie als een van de meest vertrouwde tools voor draadloze samenwerking op de markt behoudt.