Vanaf nu wordt het touchscreen je digitale thuis

Nieuws

Nieuwe interface voor besturingssysteem Prowise Central 

Ook in deze hectische periode met het coronavirus blijft Prowise de software van hun touchscreens verder verbeteren. Er staat een volledig nieuwe versie van het besturingssysteem Prowise Central voor u klaar. U kunt de gratis update installeren wanneer het u uitkomt. 

Tips: 

  • Voorlopig niet op school? Zet het dan als herinnering in uw agenda. 
  • Stuur het bericht door naar de ict’er als hij bij u niet op z’n plek is
  • Is de update nog niet geïnstalleerd? Ook dan werkt uw scherm gewoon.
  • Kunnen we u helpen met updaten? Mail dan naar contact@aenc.nl 

Aan de slag met Prowise Central 3.0
Een touchscreen speelt een cruciale rol tijdens iedere werk- of schooldag. Daarom heeft Prowise bij de ontwikkeling van de nieuwste versie van hun besturingssysteem uitgebreid de wensen van de gebruikers in beeld gebracht. De interface is ontwikkeld om het u makkelijk te maken. Eigenlijk is het niet meer dan logisch dat u het scherm volledig naar uw eigen voorkeuren kunt aanpassen, toch? Dat vonden wij dus ook.

Personaliseren kun je leren
Deze keer doen we het helemaal anders. De interface van Prowise Central 3.0 is volledig veranderd om nog beter aan te sluiten bij uw wensen. Nieuw en gebruiksvriendelijk, voor nog meer gebruiksplezier. Het homescreen is uw belangrijkste startpunt als u werkt op een Prowise touchscreen. Met Central 3.0 kunt u dit volledig personaliseren naar uw eigen smaak en voorkeuren. 

Digitaal thuis
Get in touch met uw touchscreen. Verander de achtergrondafbeelding, download uw favoriete apps, zet veelgebruikte links klaar en bepaal met widgets welke informatie u dichtbij de hand wil hebben. Kortom, maak van uw homescreen een digitaal thuis waar u zicht prettig voelt en dat bij u past. 

ProNote 3
Op verzoek van Prowise Central-gebruikers heeft Prowise verschillende nieuwe mogelijkheden aan ProNote toegevoegd. In ProNote 3 (exclusief beschikbaar voor het Prowise Touchscreen) kunt u aan de slag met onmisbare minitools zoals het kompas, de geodriehoek, de passer en het liniaal. Ook qua achtergronden heeft u nu handige toepasbare opties. Denk hierbij aan lijntjespapier, ruitjespapier en nieuwe achtergrondkleuren. ProNote blijft volledig offline te gebruiken. 

Beheercomfort
Met de nieuwe Central-versie maken we ook het beheer van uw touchscreens eenvoudig. ProControl is een remote control management module voor uw touchscreens. Vanaf één centrale locatie kunt u tientallen (en zelfs honderden) touchscreens tegelijk beheren. Push updates, installeer apps en bespaar veel tijd!

ProControl bevindt zich nu in de opstartfase en is alleen op aanvraag (gelimiteerd) beschikbaar. In de loop van 2020 is deze module als een betaalde optie voor iedereen toegankelijk. 

Zoals je gewend was
Natuurlijk zijn de unieke mogelijkheden van Prowise Central niet verdwenen na de nieuwe update. Download Microsoft Office-apps in de veilige Prowise Store, deel het scherm van een device met Reflect, Airplay, Chromecast of Miracast en verplaats het Touchscreen naar de perfecte hoogte met de geïntegreerde liftbediening.

Wilt u aan de slag met de nieuwe versie? Installeer dan volledig kosteloos de update.