Veel gemaakte fouten bij narrow casting

* Vrijblijvend en binnen één werkdag reactie.

Met narrow casting bedien je een specifiek publiek, met een specifieke boodschap op een gewenste locatie. Afhankelijk van de boodschap en het publiek kan de content op de narrow casting schermen per scherm worden aangepast. De mogelijkheden van narrow casting zijn eindeloos en kunnen, mits juist ingezet, van grote toegevoegde waarde zijn. Om narrow casting  optimaal te benutten zullen in deze blog de meest gemaakte fouten worden besproken zodat u deze niet meer hoeft te maken.

Toon actuele content

Wanneer de aandacht van een voorbijganger wordt getrokken met het narrow casting scherm is het van belang dat de content die getoond wordt actueel is en aansluit op de interesses van de voorbijganger. Content die niet aansluit of niet meer actueel is, zal ervoor zorgen dat de aandacht niet vast kan worden gehouden. Om dit te voorkomen zijn er verschillende automatische koppelingen waardoor de content altijd actueel is.

 

Zorg voor passende audio

Audio is een goede manier om een bepaalde boodschap nadruk te geven. Het is daarbij wel belangrijk dat het geluid niet de overhand neemt en dat past bij de boodschap en locatie van de narrow casting schermen. Audio afspelen in een wachtruimte? Let op het volume en de afwisseling. U wilt niet dat de bezoekers keer op keer hetzelfde nummer te horen krijgen of dat het geluid overheerst.

 

Juiste plaatsing van de narrow casting schermen

Om ervoor te zorgen dat narrow casting van toegevoegde waarde is, is het belangrijk dat de schermen goed zichtbaar zijn. Dit lijkt een inkoppertje maar het gebeurt regelmatig dat de narrow casting schermen op een onvoldoende belichtte plek hangen waar het merendeel van de bezoekers niet eens langs komt. Of de narrow casting schermen worden langs de looproute geplaatst maar zijn niet goed leesbaar door het zonlicht wat op de schermen schijnt. Denk bij de plaatsing van de narrow casting schermen na over de looproute en leesbaarheid van de boodschap.

 

Less is more

Dat narrow casting vrijwel eindeloze mogelijkheden biedt in het vertonen van content, betekent natuurlijk niet dat alle mogelijkheden ook in één weergave moeten worden gebruikt. Het belangrijkste is dat de boodschap duidelijk is en het wordt lastiger om de boodschap te filteren als het hele scherm vol staat met informatie. Denk dus na over het doel van de content en probeer de informatie op de narrow casting schermen te beperken.

 

De meeting room manager als maatwerkoplossing

Om de meeting room manager optimaal te benutten is het van belang dat het aansluit bij uw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en denken graag met u mee.

 

Narrow casting als maatwerkoplossing

Om narrow casting optimaal te benutten is het van belang dat het aansluit bij uw wensen en doel. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en denken graag met u mee.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

    Branche:ZakelijkEducatief