Waar op te letten bij het kiezen van een Digibord

* Vrijblijvend en binnen één werkdag reactie.

Digitale oplossingen raken meer en meer verweven in het dagelijks leven. In het onderwijs worden bijvoorbeeld steeds vaker digiborden gebruikt om de kwaliteit van de lessen te verhogen. Ook zien we steeds vaker een digibord terug in een vergaderruimte om het samenwerken te vereenvoudigen. Er is daardoor een steeds breder aanbod aan digiborden. Lees daarom in deze blog waar je op moet letten bij het selecteren van het juiste digibord.

Een betaalbaar, kwalitatief digibord

Het aanbod aan digiborden varieert enorm op het gebied van prijs en kwaliteit. Belangrijke aspecten om op te letten als het gaat om de kwaliteit van het digibord zijn de technische specificaties en de beeld- en geluidskwaliteit. Om de ervaring met het digibord te optimaliseren zijn een haarscherp beeld en helder geluid van groot belang. Als het gaat om de kwaliteit van het digibord staan Prowise digiborden heel goed bekend. Een Prowise digibord is niet alleen van een zeer hoge kwaliteit maar wordt ook aangeboden tegen een scherpe prijs.

Ontdek de mogelijkheden van een Prowise digibord

Een bruikbaar digibord voor iedereen

Bij het gebruik van een digibord is het gebruiksgemak essentieel. Het gebruik van een digibord dient om interactie, samenwerking en presenteren te vereenvoudigen en moet dus voor iedereen eenvoudig te gebruiken zijn. Zo is het met een Prowise digibord mogelijk om met meerdere gebruikers tegelijk het scherm te roteren, slepen en in te zoomen.

Haal het maximale uit het digibord

Er zijn continue ontwikkelingen op het gebied van digiborden die het gebruik ervan vergemakkelijken. Daarnaast worden de mogelijkheden continue uitgebreid om het digibord zo optimaal mogelijk in te zetten. Om het maximale uit het digibord te halen is het van belang om stil te staan bij de mogelijkheden van het digibord. Zo verschilt het aanbod aan optionele modules en mogelijkheden per aanbieder.

Maak leren en samenwerken leuker en eenvoudiger met een Prowise digibord

Om het Prowise digibord optimaal te benutten is het van belang dat het aansluit bij uw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en denken met u mee.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

    Branche:ZakelijkEducatief