Wat is de toegevoegde waarde van een Prowise smartboard voor de ontwikkeling van een kind?

* Vrijblijvend en binnen één werkdag reactie.

Digitaal onderwijs wordt steeds populairder. Het is toegankelijk voor iedereen en de onderwijsmogelijkheden zijn uniek. Leren en samenwerken wordt leuker, effectiever en eenvoudiger met digitale leeroplossingen.

Vergroot de interactie tussen leerkracht, leerling en het lesmateriaal

Eén van de mogelijkheden als het gaat om digitale leeroplossingen is het digibord van Prowise. Het digibord speelt tegenwoordig een belangrijke rol in het klaslokaal. Een digibord kan namelijk, in tegenstelling tot het klassieke schoolbord, eenvoudig ingezet worden om actualiteiten, video’s en bijvoorbeeld muziekfragmenten te verwerken in de lessen. Door deze mogelijkheden aan te laten sluiten op de belevingswereld van de kinderen ontstaat een groter enthousiasme vanuit de leerlingen. Ook vergroot dit de interactie tussen de leerkracht, leerling en het lesmateriaal. Ontdek de mogelijkheden van een digibord van Prowise.

 

Personaliseer het Digibord van Prowise met de optionele modules

Het digibord van Prowise is uit te breiden met verschillende optionele modules die zijn gemaakt om het gebruiksgemak van een digibord van Prowise te verhogen en u bekend te maken met de mogelijkheden. Er wordt nog meer mogelijk met de optionele modules voor het digibord van Prowise:

  • Prowise iPro liftsystemen: Door gebruik te maken van de Prowise liftsystemen wordt het werken met een digibord van Prowise nog gebruiksvriendelijker. Door het paneel te bedienen met uw voeten kan het digibord eenvoudig in hoogte worden versteld. Daarnaast kan de lift worden gekanteld om het touchscreen te gebruiken als tafel.
  • Prowise pc-modules: Door middel van de pc-modules maakt u van het digibord van Prowise een computer met beschikking over Windows 10 zonder daarvoor kabels of een externe laptop aan te sluiten.
  • Prowise personal devices: Personaliseer het digibord van Prowise door het te verbinden met bijvoorbeeld een Chromebook of Edubook.
  • Prowise Go: Maak gebruik van een complete online leeromgeving zonder IT-zorgen. Leerlingen en leerkrachten krijgen toegang tot een uitgebreide online portal met daarin de educatieve programma’s, applicaties of links die voor de leerlingen van toepassing zijn.
  • Trainingen: Verschillende trainingen die het werken met een digibord van Prowise gemakkelijker maken en u bekend maken met de mogelijkheden.

 

Vergroot de motivatie van de leerlingen

Een Prowise smartboard kan een positief effect hebben op de ontwikkeling van kinderen. Wel is het van belang dat de aanvullende mogelijkheden van een digibord van Prowise aansluiten op de belevingswereld van de kinderen. Door bij het lesgeven gebruik te maken van een digibord van Prowise ontstaat een grotere motivatie bij de leerlingen ten opzichte van een traditioneel schoolbord.

 

Het digibord van Prowise als maatwerkoplossing

Om het werken met een digibord van Prowise optimaal te laten functioneren is het van belang dat de optionele modules aansluiten op uw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en denken graag met u mee.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

    Branche:ZakelijkEducatief