Wat maakt onze room management software uniek?

* Vrijblijvend en binnen 8 werkuur een reactie

In een voorgaande blog vergeleken we al onze GoBright Room Management software met die van Evoko. GoBright staat uiteraard niet stil op het gebied van ontwikkeling. In de tussentijd is de Room Manager uitgebreid met een optionele module en diverse andere features. De regelmatige verbetering en ontwikkeling is één van de dingen die de software uniek maakt.

Alles binnen één softwareoplossing

Naast de ontwikkeling maakt ook de brede visie van GoBright haar Room Management software uniek. GoBright biedt namelijk ook oplossingen om flexwerken en bezoekersregistratie effectief te managen. Alle oplossingen zijn eenvoudig te beheren binnen één softwareplatform. Daardoor worden ze makkelijker geaccepteerd binnen organisaties.

Inzicht in de bezetting van de ruimtes

Twijfels of een vergaderruimte bezet is, zijn verleden tijd met onze Room Management software. Met de app kunnen medewerkers makkelijk een ruimte reserveren en hebben zij inzicht in de planning van de vergaderruimtes. Staan zij voor de vergaderruimte? Het interactieve display dat bij de vergaderruimte hangt, geeft aan of de ruimte bezet is of niet. Ook via het display kan een ruimte eenvoudig worden gereserveerd.

Maak het een nog completere oplossing

Om uw Room Management software van alle gemakken te voorzien, biedt GoBright verschillende uitbreidingsmogelijkheden aan. Maak het systeem een nog completere oplossing met:

+

Control

Wanneer uw reservering start, wordt het presentatiescherm opgestart en de ingestelde input geselecteerd. Kies gemakkelijk een andere inputbron of regel in een handomdraai het volume van de speakers. Ook geeft het informatie over wanneer uw vergadering afloopt, zodat u op tijd kunt afronden.

+

Catering en Services

Biedt de mogelijkheid om voor, tijdens of na een vergadering snel en eenvoudig gebruik te maken van de catering of andere services. Boek een tweede presentatiescherm, draadloze audioset of voorzie de vergadering van een uitgebreide lunch.

+

Wayfinding

Geeft inzicht in welke richting de vergaderruimtes zich bevinden, de actuele bezetting van alle ruimtes en welke aankomende vergaderingen gepland staan. Zorgt ervoor dat klanten, gasten en bezoekers snel en eenvoudig hun weg vinden door het gebouw.

+

Room Detection

Maakt de software nog intelligenter. Met een bewegingssensor worden bewegingen gedetecteerd. Wanneer er binnen een ingestelde tijdsperiode geen beweging is, wordt de reservering geannuleerd. Of wordt er een reservering aangemaakt bij beweging in de vergaderruimte.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

    Branche:ZakelijkEducatief