Wayfinding is de routeplanner voor uw bezoekers

* Vrijblijvend en binnen één werkdag reactie.

Wayfinding is één van de toepassingsmogelijkheden als het gaat om een narrowcasting systeem. Door middel van Wayfinding leid je bezoekers in de juiste richting en verbetert de bezoekerservaring. Steeds vaker wordt dit narrowcasting systeem toegepast als het gaat om bewegwijzering. Zo is Wayfinding niet meer weg te denken uit verschillende congresruimtes, zorginstellingen en kantoorgebouwen.

De routes binnen je bedrijf eenvoudig inzichtelijk maken?

Het zoeken naar een bepaalde afdeling of vergaderruimte is door gebruik te maken van Wayfinding verleden tijd. Hiermee is het namelijk mogelijk om de route naar afdelingen en vergaderruimtes eenvoudig inzichtelijk te maken. In combinatie met de room management software is het ook mogelijk om onder andere de beschikbaarheid van vergaderruimtes weer te geven. Daarnaast kan de room management software ook gebruikt worden om vergaderruimtes te boeken.

 

Ontdek de mogelijkheden van Wayfinding

Het gebruik van dit narrowcasting systeem is op veel plekken al van toegevoegde waarde. In ziekenhuizen, parkeergarages, winkelcentra, luchthavens en kantoren is Wayfinding onderdeel geworden van het interieur. Afhankelijk van de toepassing is het mogelijk om afdelingen, verdiepingen, locaties en evenementen aan te geven op een gepersonaliseerd scherm. Het scherm kan gepersonaliseerd worden op basis van uw huisstijl. Door gebruik te maken van verschillende kleuren, afbeeldingen en eventueel een logo ontstaat een gepersonaliseerd ontwerp dat herkenbaar is voor uw bezoekers.

 

Wayfinding is maatwerk

Met behulp van Wayfinding begeleidt u de bezoekers naar de juiste bestemming. Deze route van A naar B is binnen elke locatie anders. Zo moet er nagedacht worden over de plaatsing van de schermen zodat de route helder is voor de bezoeker. Daarnaast is het ook van belang om stil te staan bij andere aspecten die van invloed kunnen zijn op een succesvol Wayfinding systeem zoals herkenbaarheid en snelle leesbaarheid. Wayfinding vraagt in elke situatie een andere oplossing en bij AENC denken we graag met u mee.

 

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

    Branche:ZakelijkEducatief