Onderdeel van het AENC Intelligent concept

Whiteboard wanden op maat en passend in uw ruimte

* Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

Ons motto: Don’t scale the size of your ideas to the size of your whiteboard! Grote whiteboardwanden geven u de ruimte om groot te denken en complete projecten te visualiseren. AENC levert whiteboardwanden in meerdere uitvoeringen. Maar waar we het allerbeste in zijn is een wand volledig op maat bedekken met magnetisch whiteboard oppervlak. Eventueel met uitsnedes als logo of een mooie skyline.

Creativiteit: whiteboard wand op maat

Met aandacht voor uw wensen en een hoogwaardige afwerking voegen wij iets toe aan het interieur. Whiteboard wanden van Chameleon mogen gezien worden, maar gaan op hetzelfde moment volledig op in het interieur. De mogelijkheden tot creativiteit zijn eindeloos te noemen. Met diverse materiaalsoorten, combinaties daargelaten, kunnen whiteboard wanden gebruikt worden voor schrijven, projecteren, krijten en sublimeren. Kort gezegd: u kunt kiezen voor:

  • Whiteboard wanden op maat (Op de mm passend in uw ruimte)
  • VisuWall (Zwart afgelakte randen en ronde hoeken)
  • Modular (Meerdere borden koppelen tot één groot oppervlak)
  • Modular + Acoustics (Whiteborden combineren met PET-viltborden voor betere akoustiek)
  • Modulaire educatieborden (Whiteboarden met het exacte formaat voor interatieve beamers)
  • Maatwerk educatiewanden (Complete wanden toegespitst op educatief gebruik)

Personaliseren: creatieve creaties

Middels speciale productietechnieken kan Chameleon Writing whiteboard panelen snijden in iedere maat en vorm, om ze daarna samen te voegen tot complete wandoppervlakken. In de whiteboard wand kan iets speciaals worden toegevoegd, iets voor het persoonlijk maken van het paneel. Een logo of een andere speciale vorm kan derhalve zeer zeker toegevoegd worden, alsmede uitsnedes voor stopcontacten of lichtknoppen.

Personaliseren: bedrukte whiteboards

Naast creatieve uitsnedes kunnen de whiteboard wanden van Chameleon gepersonaliseerd worden met een full colour bedrukking. De door u aangeleverde bedrukking wordt met een speciale techniek in panelen opgenomen. De inkt komt hierbij onder het oppervlak te liggen waardoor het bestand is tegen krassen en lichtecht blijft.

Afbeelding van een custom writing wall

Waarom kiezen voor writing walls van AENC?

Meer dan 25 jaar ervaring in audiovisuele oplossingen

Eén vast aanspreekpunt, in een team van AV-vakidioten

Bewezen oplossingen passend gemaakt voor uw organisatie

Uitgebreide trainingsmogelijkheden voor optimaal gebruik

Proactieve support (o.a. hulp op afstand)

Wilt u graag meer informatie over writing walls?

Een writing wall wordt speciaal op maat gemaakt voor uw ruimte. We helpen u graag bij de inrichting. Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag een keer langs. Meedenken en adviseren zit in ons DNA. Samen kijken we naar uw wensen en wat u nodig heeft om deze te realiseren.

 

Laat ons u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden

    Branche:ZakelijkEducatief