Steeds meer organisaties maken gebruik van flexwerken. Als dit niet goed ingezet wordt, ontstaan er allerlei uitdagingen. Zoektochten naar een bureau en werkplekken die niet op de juiste zit- of stahoogte ingesteld zijn, onvindbare collega’s en mensen die hun werkplek onnodig bezet houden (handdoekje leggen). Dankzij de zeer complete Desk Management oplossing van GoBright kunt u flexwerken op de ideale manier faciliteren binnen uw organisatie. Zodat uw werknemers hun werk slimmer, plezieriger en efficiënter kunnen doen en deze vorm van werken als vanzelf gaan omarmen en benutten.

Flexwerken grijpt in op gedrag van mensen en dat verandert u niet zomaar.
Laat u daarom door deskundigen adviseren!

Wij hebben specialisten op de weg, die de hele dag niets anders doen. Vul het formulier in of bel 078 – 69 95 888.

Desk Management, hoe werkt het?

Mapping

Bij aankomst op kantoor bekijkt een werknemer de beschikbare en gereserveerde werkplekken op een interactieve plattegrond en kan indien gewenst meteen ook opzoeken aan welk bureau een collega werkt.

Connect

Bij het betreffende bureau aangekomen, logt de medewerker in via NFC/RFID op de, in het bureaublad gemonteerde Connect. De LED-ring in de Connect en het bureau op de Mapping plattegrond worden rood, zodat voor iedereen zichtbaar is dat de werkplek gereserveerd is. De medewerker is ook direct vindbaar voor collega’s. Met één druk op de knop stelt het bureau zich in op de voorgeprogrammeerde persoonlijke zit- of stahoogte*. Als de werknemer niet gestoord wil worden, kan hij of zij de LED-ring blauw laten oplichten.

* Compatible met de Linak CBD6S control box

Glow

Groen, rood of blauw, het kan niet makkelijker. De GoBright Glow is een trendy lampje met praktische bevestigingsmogelijkheden. Werknemers zien direct welke werkplekken beschikbaar zijn en welke bezet. Of welke collega’s niet gestoord willen worden. De Glow is een ideaal hulpmiddel op bijvoorbeeld afdelingen met scheidingswanden tussen de bureaus.

Detection

Detection maakt GoBright Desk Management nog intelligenter. Een slimme sensor signaleert of de werknemer nog aanwezig is. Indien dit binnen een vastgestelde tijdsperiode niet meer het geval is, wordt het bureau automatisch vrijgegeven. Een veelgehoorde klacht bij flexwerken, het zogenaamde handdoekje leggen, is hiermee verleden tijd.

Waarom kiezen voor Desk Management?

De combinatie van de elementen maakt het een uniek concept

Constante monitoring dankzij analysedata

Bewezen kosten- en energiereductie

Integreert met Google, Active Directory en de eigen agenda

Bevordert goed werkgeverschap

Room Management en Digitale Receptie te integreren in hetzelfde platform

GoBright

A great place to work

Toekomstbestendige organisaties stellen de medewerker centraal

Vraag een gratis adviesgesprek over flexwerken aan

Branche:ZakelijkEducatief