Webportal

Ons webportal is meer dan een ‘gewone webshop’. Hieronder ziet u een greep uit de functionaliteiten. Genoeg redenen dus om u aan te melden en te profiteren van al het gemak dat het portal u biedt.

Dashboard

Het dashboard geeft u allerlei nuttige overzichtsinformatie zoals inkoopstatistieken, -orders, contactpersonen en een financieel overzicht.

Artikel- en prijsinformatie

Alle artikelinformatie overzichtelijk op een rij. Van specificaties tot productsheets en foto’s. Met uiteraard uw eigen netto inkoopprijs.

Voorraadstatussen

Direct inzicht in alle actuele voorraden, zowel bij ons als bij onze leveranciers. Als een artikel niet op voorraad is, ziet u het aantal dat in bestelling staat en wanneer deze worden verwacht.

Inkooporders en offertes

Voer uw bestellingen zelf in en ontvang offertes online. U ziet in één handig overzicht al uw opstaande offertes, leveringen en orders en alle reeds gefactureerde orders. U beheert als het ware uw eigen ERP-systeem.

Service en support

U kunt een storing, een defect, een retour of een artikel dat u mist bij een zending online aanmelden. Inclusief de mogelijkheid om foto’s toe te voegen. Als er reparatiekosten worden gerekend, krijgt u hier automatisch bericht van en staat de offerte klaar op het portal.

Registratieformulier

Om het portal zo optimaal mogelijk te kunnen gebruiken, dient u zich eerst te registreren.
Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact op om u hierbij te helpen.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!