Uw lesmateriaal tonen, filmpjes afspelen en ter plekke met digitale pen erbij schrijven

Samen werken aan optimaal digitaal onderwijs. Een goede leerkracht of trainer maakt het grootste verschil, maar een digitaal schoolbord staat met stip op nummer 2. Samen creëren ze een inspirerende leeromgeving met veel interactieve mogelijkheden. De ene gebruiker is vooral enthousiast over een digitaal schoolbord vanwege het prettige gebruik of de slimme pen. De ander vanwege de vernieuwende technische hoogstandjes of het eenvoudige beheer. Wij worden vooral enthousiast van alle positieve reacties.

Interactief lesgeven, een greep uit de mogelijkheden

Prowise LED touchscreens

Dankzij hoogwaardige resoluties heeft u superieure beeldkwaliteit tot wel 213 cm, diagonaal gemeten. Automatisch inloggen via een smartcard of smartphone maakt de bediening erg gebruiksvriendelijk. Tien personen tegelijkertijd kunnen met de vinger op het scherm schrijven. Maar u kunt ook de unieke, slimme pen gebruiken. Kalibreren is niet nodig en er hoeven geen drivers geïnstalleerd te worden. En de kwaliteit is gegarandeerd. Door de 10 jaar continuïteitsgarantie gaan de lessen altijd door!

Epson interactieve beamers

Verander ieder presentatiebord of whiteboard in een interactief oppervlak tot wel 254 cm, diagonaal gemeten. Dankzij de ultrakorte projectieafstand zijn er geen hinderlijke schaduweffecten en is er nauwelijks lichtverlies. Het oppervlak is met digitale pennen, vingers en bij een whiteboard ook met gewone stiften te beschrijven. Een interactieve beamer is een veelzijdig en zeer eenvoudig te gebruiken leermiddel in klaslokalen en trainingsruimtes.

Prowise Presenter software

Op zeer gebruiksvriendelijke manier zelf lessen maken, met speciale tools voor het primair, voortgezet, middelbaar en hoger onderwijs. In de community lessen delen en gebruiken op school-, bestuurs- of landelijk niveau. De software draait in de Cloud en is dus overal vandaan te gebruiken. PowerPoint presentaties importeren of de cursus exporteren naar PDF? Ook dat is mogelijk binnen de software. Eenvoudiger kan het haast niet.

Hoogteverstelling, mobiele liften en whiteboards

Niet iedereen is even groot en sommige zaken moeten de hele week op het bord blijven staan. Dan is een hoogteverstellingssysteem in combinatie met een set whiteboards erg handig. Als u de interactieve oplossing in meerdere ruimtes wil gebruiken dan is een mobiele lift, die ook nog eens kan kantelen, een uitkomst. Veiligheid staat op één: alle systemen zijn uitgerust met veiligheidsstekkers die automatisch loslaten als er druk op komt.

PC modules

In de LED touchscreens kunt u een aantal PC modules integreren. Geen losse kabels meer en alles optimaal op elkaar afgestemd. De PC module is voorzien van een krachtige Intel processor, een Ultra HD grafische kaart en een razendsnelle SSD schijf. De PC modules zijn ontworpen zonder concessies te doen aan kwaliteit en duurzaamheid. Het is niet voor niets dat de modules geleverd worden met 3 jaar volledige garantie.

AENC adviseert

Prowise

Epson

Meerwaarde voor de werknemer en de organisatie

Interactief lesgeven
Z

Optimale betrokkenheid en interactie

Z

Up-to-date en inspirerend onderwijs

Z

Snel en makkelijk opslaan en delen

Z

Veelzijdige software

Z

Alles-in-één oplossing

L

En nog veel meer

Laat ons u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden.

Branche:ZakelijkEducatief