Een pakket gratis productiviteitstools voor samenwerken in de klas

G Suite for Education is een complete online onderwijsoplossing voor samen leren en samen delen. G Suite for Education is gratis beschikbaar voor uw onderwijsinstelling!

Waar bestaat G Suite uit?

Classroom

Classroom is hét controlecentrum voor uw klas. Maak lesgroepen, geef opdrachten en deel feedback. Docenten en leerlingen houden op deze manier contact met elkaar met als resultaat minder papierwerk en meer tijd voor de les.

Sites

Met Sites bouwt u op een eenvoudig wijze een website voor uw klas of voor een schoolproject. U hoeft geen enkele regel te programmeren of te ontwerpen. En de website werkt ook op smartphones of tablets.

Documenten, spreadsheets en presentaties

Maak en bewerk tekstdocumenten, spreadsheets en presentaties rechtstreeks in uw browser. Meerdere leerlingen kunnen tegelijkertijd aan een document werken en alle wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

Vault

In Vault bewaart u uw chats, mails of uw documenten zodat niemand aan uw data kan komen.

Drive

Sla bestanden op in Drive, open ze op elk apparaat en deel ze met één klik. U hoeft geen bijlagen meer te versturen of verschillende versies samen te voegen.

Agenda

Met Agenda besteedt u minder tijd aan uw roosterinvulling en kunt u uw agenda delen met uw klasgenoten of docenten. U kunt alles naadloos integreren in Mail, Drive, Contactpersonen, Sites en Hangouts.

Formulieren

Maak en bewerk documenten, spreadsheets en presentaties. Creëer aangepaste formulieren voor enquêtes en vragenlijsten zonder extra kosten. Verzamel alle reacties in een spreadsheet en analyseer de gegevens.

Mail

Altijd en overal uw mail bij de hand en voorzien van spambeveiliging. Uw agenda geïntegreerd en met een krachtige zoekfunctie. Indien gewenst is Mail alleen als intern mailsysteem te gebruiken.

G Suite en Chromebooks

De Chromebook is door Google in samenwerking met A-merk fabrikanten ontwikkeld.

Hij voelt en ziet eruit als een laptop, maar hij is sneller, veiliger in gebruik en aanzienlijk goedkoper. Een Chromebook is eenvoudig in beheer, bevat alleen de Chrome browser, updates worden automatisch geïnstalleerd en beveiliging is ingebouwd. Met recht de ideale oplossing voor uw school.

Lees meer over Prowise Chromebooks

Overstappen naar G Suite?

U wilt overstappen naar G Suite, maar waar moet u rekening mee houden?

Wat is er voor nodig en wat voor impact zal deze overstap hebben voor uw school. AENC is uw gecertificeerde Google for Education partner om u hierin te adviseren, te begeleiden en te zorgen voor een vlekkeloze migratie naar ’de Google-Cloud’.

AENC projectaanpak G Suite

AENC deelt het project op in 10 verschillende fasen. Met name de fasen Testen applicaties en Nazorg verdienen veel aandacht en zijn bepalend voor het uiteindelijk slagen van uw G Suite project.

Elke fase bestaat vervolgens uit meerdere deelprojecten waaraan door verschillende mensen met de beste expertise wordt gewerkt. De Technisch Projectleider blijft ten alle tijde eindverantwoordelijk voor het op te leveren product.

De voordelen van

Google Suite for Education
Z

Gratis beschikbaar voor onderwijsinstellingen

Z

Complete online leer- en werkomgeving

Z

Per klas een unieke startpagina

Z

Startpagina voor docenten

L

En nog veel meer

Wilt u ook Google G suite voor uw school? Laat het dan weten.

Branche:ZakelijkEducatief