Selecteer een pagina
Informeren
Maatwerk
AUTOMATISCHE KOPPELINGEN NAAR BIJNA AL UW DATABASES EN BESTANDEN, ZICHTBAAR IN UW EIGEN HUISSTIJL

Heeft u interne informatie die u op een groot scherm wilt publiceren? Onze automatische maatwerkkoppelingen voorzien hierin. Dat scheelt u een hoop tijd en de gegevens zijn altijd actueel. De mogelijkheden zijn groot. Van het koppelen van databasebestanden tot lesroostersoftware. Van zaalreserverings- tot wagenplanningssoftware en van productieoverzichten tot klantsystemen. En u kunt kiezen voor een ‘priority break’. Bij calamiteiten worden alle berichten automatisch onderbroken en vervangen door een vluchtroute of andere belangrijke informatie.

informeren >> Maatwerk
AUTOMATISCHE KOPPELINGEN NAAR BIJNA AL UW DATABASES EN BESTANDEN, ZICHTBAAR IN UW EIGEN HUISSTIJL
Heeft u interne informatie die u op een groot scherm wilt publiceren? Onze automatische maatwerkkoppelingen voorzien hierin. Dat scheelt u een hoop tijd en de gegevens zijn altijd actueel. De mogelijkheden zijn groot. Van het koppelen van databasebe-standen tot lesroostersoftware. Van zaalreservering- tot wagenplanningssoftware en van productieoverzichten tot klantsyste-men. En u kunt kiezen voor een ‘priority break’. Bij calamiteiten worden alle berichten automatisch onderbroken en vervangen door een vluchtroute of andere belangrijke informatie.

Maatwerk, een greep uit de mogelijkheden

Roosterkoppelingen

Gedateerde of overbodige roosterinformatie is met TiC Narrow Casting verleden tijd. Door een koppeling met uw eigen roostersysteem worden automatisch actuele rooster- en lokaalwijzigingen, afwezigheid- en ziekmeldingen overzichtelijk op de beeldschermen weergegeven. De roostermaker hoeft alleen te bepalen wanneer en waar het rooster getoond moet worden. De koppeling zelf vindt plaats door automatisch de output van het roosterbestand te synchroniseren met de inhoud van het roostersjabloon. Zo hoeft u zich niet druk te maken om ‘alweer een extra pakket’.

Zaalreserveringen

U kunt TiC Narrow Casting koppelen aan uw eigen zaalreserveringssoftware. Met een vooraf instelbare interval wordt uw zaalplanning op de schermen geactualiseerd. Wanneer er iets wijzigt in de planning, dan wordt dit direct live gepubliceerd. Voor u is geen extra handeling nodig, u hoeft alleen maar in uw CRM- of zalenplanningsprogramma de juiste gegevens in te voeren en alle input verschijnt automatisch op de schermen.

Priority break

We hopen natuurlijk dat er nooit een calamiteit ontstaat. Maar áls het gebeurt, is het een geruststellend idee dat TiC Narrow Casting bijdraagt aan extra veiligheid binnen uw organisatie. De prioriteitonderbreking schakelt in geval van nood direct over op het tonen van een ontruimings-, waarschuwingssysteem of vluchtrouteplan.

Bedrijfscijfers

Haal rechtstreeks data uit uw ERP- of CRM-pakket en visualiseer deze. De mogelijkheden binnen TiC Narrow Casting zijn groot. Automatische koppelingen naar omzetten, resultaten, doelstellingen, prognoses, productiehoeveelheden of leveringen zorgen ervoor dat deze cijfers altijd actueel gepresenteerd worden. Maak deze data op heldere wijze visueel inzichtelijk voor uw medewerkers, eventuele bezoekers en klanten via grafieken, pijlen, tabellen of stoplichten. Het is bewezen dat het positief bijdraagt aan de resultaten binnen uw bedrijf.

Advies?

Alle informeren thema’s

Desk Management

Geeft mobiel en flexibel werken de gewenste meerwaarde. Binnen no time een beschikbaar bureau gereserveerd.

Digitale Receptie

Verzorgt een professionele en moderne zelfregistratie van bezoekers zonder dat hierbij personeel nodig is.

Informatie management

Vrijwel al uw content kunnen plannen en tonen, opgemaakt en vormgegeven zoals u het wilt

Maatwerk

Automatische koppelingen naar uw databases en bestanden, zichtbaar in uw huisstijl

Nummer volgsysteem

Op één scherm nummeruitgifte combineren met al uw andere communicatie

Room management

Via een online platform al uw ruimtes en zalen inplannen, reserveren en totaal beheren

Wij adviseren

De voordelen van maatwerk

» Altijd actuele informatie
» Geen dubbel invoerwerk
» Zeer veel mogelijkheden
» Verhoogt de effectiviteit
» Professioneel vormgegeven in eigen huisstijl

Download de Education brochure

Laat uw gegevens achter om de automatische download te starten

Hartelijk dank voor uw aanvraag

Download de Working brochure

Laat uw gegevens achter om de automatische download te starten

Hartelijk dank voor uw aanvraag

Vraag uw gratis maand aan

Laat uw gegevens achter zodat wij z.s.m. contact met u kunnen opnemen

Hartelijk dank voor uw aanvraag