Vrijwel al uw content kunnen plannen en tonen, opgemaakt en vormgegeven zoals u het wilt

Van PowerPoint-presentaties tot videobestanden en websites. Van social en online media tot streamingkanalen. En van weer, verkeer en openbaar vervoer widgets tot RSS-feeds en TV-beelden. Met de door ons ontwikkelde TIC Narrow Casting software kunt u vrijwel alle content tonen. Uw informatie en communicatie kunt u vormgeven en plannen zoals u het wilt. Op het hele scherm of alleen in een lichtkrant. Desgewenst opgemaakt in uw eigen huisstijl. En het is in een handomdraai geregeld. Als u een afspraak in uw eigen agendasysteem kunt plannen, kunt u ook werken met onze software.

Narrow Casting, een greep uit de mogelijkheden

PowerPoint, video en websites

PowerPoint is een veel gebruikt presentatiepakket. Onze Narrow Casting software herkent de PowerPoint-informatiesheets, zodat u die zonder moeite kunt tonen. Maar ook het tonen van websites en videobestanden zoals commercials, promofilms en productdemo’s is erg eenvoudig.

Social, online media en streaming

Nieuwe media en streamingkanalen zijn niet meer weg te denken in een moderne communicatiestrategie. U kunt binnen de TiC Narrow Casting software Facebook, Twitter en Yammer berichten plannen. Of toon content van Youtube, Vimeo of NU24 op de beeldschermen. En wilt u een live gestreamd sportevenement of politiek debat uitzenden? Geen probleem, het staat binnen no time in de agenda.

Weer, verkeer en OV9292

TiC Narrow Casting heeft automatische koppelingen met Weeronline en de ANWB. Zo heeft uw klant, bezoeker of personeel altijd de meest actuele weer- en fileberichten beschikbaar. En met een live koppeling met OV9292 staan de actuele vertrek- en aankomsttijden van het dichtstbij-zijnde trein-, bus- of metrostation op de schermen. De informatie actualiseert zich automatisch gedurende de dag.

RSS-feeds en TV-beelden

Toon RSS-feeds van nieuwsberichten op uw schermen. Of in een bewegende lichtkrant onderaan het scherm die opvalt en aandacht vraagt. De lichtkrant kunt u helemaal naar eigen wens instellen. Wilt u het Journaal laten zien? Of MTV? Binnen TiC Narrow Casting zijn zelfs TV-zenders in te plannen. Op het tijdstip en de datum dat u het uitkomt.

AENC adviseert

TiC Narrow Casting

De voordelen van

Narrow Casting
Z

Plannen op het juiste tijdstip

Z

Tonen voor de juiste doelgroep

Z

Geschikt voor vrijwel ieder type content

Z

Opgemaakt in eigen huisstijl

Z

Zeer eenvoudig in gebruik

L

En nog veel meer

Vul onderstaand uw gegevens in voor een demonstratie

Branche:ZakelijkEducatief