Onderdeel van het

AENC Intelligent concept

Vrijwel al uw content kunnen plannen en tonen, opgemaakt en vormgegeven zoals u het wilt

* Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

Van PowerPoint-presentaties tot videobestanden en websites. Van social en online media tot streamingkanalen. En van weer, verkeer en openbaar vervoer widgets tot RSS-feeds en TV-beelden. Met de door ons ontwikkelde TIC Narrow Casting software kunt u vrijwel alle content tonen.

Uw informatie en communicatie kunt u vormgeven en plannen zoals u het wilt. Op het hele scherm of alleen in een lichtkrant. Desgewenst opgemaakt in uw eigen huisstijl. En het is in een handomdraai geregeld. Als u een afspraak in uw eigen agendasysteem kunt plannen, kunt u ook werken met onze software

 

PowerPoint, video en websites

PowerPoint is een veel gebruikt presentatiepakket. Onze Narrow Casting software herkent de PowerPoint-informatiesheets, zodat u die zonder moeite kunt tonen. Maar ook het tonen van websites en videobestanden zoals commercials, promofilms en productdemo’s is erg eenvoudig.

Social, online media en streaming

Nieuwe media en streamingkanalen zijn niet meer weg te denken in een moderne communicatiestrategie. U kunt binnen de TiC Narrow Casting software Facebook, Twitter en Yammer berichten plannen. Of toon content van Youtube, Vimeo of NU24 op de beeldschermen. En wilt u een live gestreamd sportevenement of politiek debat uitzenden? Geen probleem, het staat binnen no time in de agenda.

Weer, verkeer en OV9292

TiC Narrow Casting heeft automatische koppelingen met Weeronline en de ANWB. Zo heeft uw klant, bezoeker of personeel altijd de meest actuele weer- en fileberichten beschikbaar. En met een live koppeling met OV9292 staan de actuele vertrek- en aankomsttijden van het dichtstbij-zijnde trein-, bus- of metrostation op de schermen. De informatie actualiseert zich automatisch gedurende de dag.

RSS-feeds en TV-beelden

Toon RSS-feeds van nieuwsberichten op uw schermen. Of in een bewegende lichtkrant onderaan het scherm die opvalt en aandacht vraagt. De lichtkrant kunt u helemaal naar eigen wens instellen. Wilt u het Journaal laten zien? Of MTV? Binnen TiC Narrow Casting zijn zelfs TV-zenders in te plannen. Op het tijdstip en de datum dat u het uitkomt.

De mogelijkheden van Narrow Casting
Waarom kiezen voor Narrow Casting van AENC?

Plannen op het juiste tijdstip

Tonen voor de juiste doelgroep

Geschikt voor vrijwel ieder type content

Opgemaakt in eigen huisstijl

Zeer eenvoudig in gebruik

Onze keuze als het om uw communicatie gaat
Wilt u graag meer informatie over Narrow Casting?

We zijn zó overtuigd van de voordelen van TiC Narrow Casting dat u deze gratis kunt testen. We installeren het systeem, geven u uitleg en vervolgens kunt u het een maand lang onbeperkt gebruiken. Bent u daarna niet tevreden? Dan halen we het systeem gewoon weer op. Zonder vervelende vragen.

 

Dus reageer vandaag nog!

Branche:ZakelijkEducatief

Share This