Selecteer een pagina
Presenteren en spreken
Podium- en theaterverlichting
De juiste sfeer en belichting bij iedere presentatie, voorstelling of toespraak

Een toespraak of musical in de aula? Een voorstelling in het auditorium of een presentatie op de beursvloer? Om een onvergetelijke indruk achter te laten, heeft u meer nodig dan alleen de juiste audiovisuele apparatuur. Alles moet kloppen, óók de sfeer en de belichting. Daarom verzorgen wij ook uw podium- en theaterverlichting. Van een compleet lichtontwerp en advies over spots en aansturing. Tot de aanleg en installatie van alle elektra. En wilt u special effects, zoals  rook of CO2? Dat kan natuurlijk ook!

Presenteren en spreken >> theater- en podiaverlichting
De juiste sfeer en belichting creëren bij iedere presentatie, voorstelling of toespraak
Een toespraak of musical in de aula? Een voorstelling in het auditorium of presentatie op de beursvloer? Dan is de juiste belichting en sfeer erg belangrijk. Naast onze audiovisuele oplossingen adviseren, leveren en installeren wij ook podium- en theaterverlichting. Als u een onvergetelijke indruk wilt achterlaten, moet namelijk alles kloppen. Wij ontwerpen een functioneel lichtplan voor ieder podium of andere presentatiesetting. Hierin adviseren wij u onder andere over de armaturen, aansturing, ophanging en elektra. En desnoods voegen we extra elementen als bijvoorbeeld rook en CO2 toe.

Podium- en theaterverlichting, een greep uit de mogelijkheden

Spots

Een LED-spot is totaal anders dan een halogeenspot. Bij een LED-spot verschilt bijvoorbeeld het aantal lumen per kleur. De lumen geeft aan hoeveel zichtbaar licht een lichtbron uitstraalt. Bij een LED-spot is het wit vaak minder fel dan de primaire kleuren. Bij een halogeenspot is dat precies andersom. Daar is het wit juist het meest aanwezig en andere kleuren minder. AENC helpt u de spot te kiezen die het beste past bij de sfeer en de setting die u wilt bereiken.

Rigging

Rigging is de constructie die u nodig heeft om licht, geluid, special effects en eventueel andere apparatuur op een veilige manier op de juiste plaats te bevestigen. Denk hierbij aan takels, kabels en truss-systemen. AENC legt riggings aan boven elke presentatiegelegenheid, desnoods zelfs zwevend. Met de grootste zorg en volgens strenge veiligheidseisen. Zodat de veiligheid van u en uw publiek altijd is gewaarborgd.

Aansturing

De lichtaansturing is cruciaal. Want alleen met de juiste sturing bereikt u het gewenste effect. AENC adviseert u daarbij. Van eenvoudig tot geavanceerd. Van dimmers tot moving heads en andere lichteffecten. En van bedraad tot draadloos DMX: geen kabelbrij, een groot bereik en maximale betrouwbaarheid.

Effecten

Voeg effecten toe en geef uw presentatie, voorstelling of toespraak een unieke touch. Een rook-, sneeuw-, bellenblaas-, confetti-, windmachine of hazer zorgt voor een onvergetelijke  musical van uw muziekstudenten. Een productpresentatie die in het geheugen gegrift blijft. Of een speech waar nog jaren over wordt gesproken.

Advies?

Alle presenteren en spreken thema’s

Audio

Spraak én muziek altijd van een hoog niveau, met optimale benutting van de akoestiek

Draadloze presentatie

Met één klik projecteert u het beeld van uw laptop of telefoon, zonder kabels en software

Eenvoudige bediening

Eén overzichtelijk controlpanel om uw apparatuur zeer gemakkelijk en snel te bedienen

Interactief display

Tijdens uw presentatie schrijven, tekenen, opslaan en mailen via een interactief scherm

Theater- en podiaverlichting

De juiste sfeer en belichting creëren bij iedere presentatie, voorstelling of toespraak

Visualisatie

Haarscherp beeld dankzij een hoogwaardig display of beamer en projectiescherm

Wij adviseren o.a.

De voordelen van podium- en theaterverlichting

» Altijd de juiste sfeer
» Voor ieder podium en elke presentatiesetting
» Ook special effects mogelijk
» Draadloze aansturing

Download de Education brochure

Laat uw gegevens achter om de automatische download te starten

Hartelijk dank voor uw aanvraag

Download de Working brochure

Laat uw gegevens achter om de automatische download te starten

Hartelijk dank voor uw aanvraag

Vraag uw gratis maand aan

Laat uw gegevens achter zodat wij z.s.m. contact met u kunnen opnemen

Hartelijk dank voor uw aanvraag