Selecteer een pagina
Informeren
Wachtrij management
UW BEZOEKERS NAAR DE JUISTE BALIE LEIDEN MET INDICATIE VAN DE WACHTTIJD

Wachtrij management is het luxe nummervolgsysteem van TiC Narrow Casting. Een touchkiosk met bonprinter geeft een volgnummer uit. U kunt uw bezoekers direct de juiste balie laten kiezen. Verder kunt u een uitgebreide log- en analysefunctie inzien en tonen. Zo krijgt u inzicht in bijvoorbeeld het aantal afgehandelde nummers, de gemiddelde wachttijd, de baliedruk of de verwachtte uitlooptijd. Daarmee kunt u bezoekersstromen beter managen en sturen. En bezoekers direct de gewenste content tonen. Heeft u al een wachtrij managementsysteem? Dan koppelen wij deze aan TiC Narrow Casting. Dat scheelt u een dubbele investering.

informeren >> Wachtrijmanagement
UW BEZOEKERS NAAR DE JUISTE BALIE LEIDEN MET INDICATIE VAN DE WACHTTIJD
Wachtrijmanagement is het luxe nummervolgsysteem van TiC Narrow Casting. Een touch kiosk met bonprinter geeft een volgnummer uit. U kunt uw bezoekers direct de juiste balie laten kiezen. Verder kunt u een uitgebreide log- en analysefunctie inzien en tonen. Zo krijgt u inzicht in bijvoorbeeld het aantal afgehandelde nummers, de gemiddelde wachttijd, de baliedruk of de verwachtte uitlooptijd. Daarmee kunt u bezoekersstromen beter managen en sturen. En bezoekers direct de gewenste content tonen. Heeft u al een wachtrijmanagementsysteem? Dan koppelen wij deze aan TiC Narrow Casting. Dat scheelt u een dubbele investering.

Wachtrij management, een greep uit de mogelijkheden

Direct de juiste balie

Niets is zo vervelend als mensen bij de verkeerde balie staan. Het houdt op en men heeft voor niets staan wachten. Een touchscreenkiosk met keuzemogelijkheid voor de verschillende balies lost dit op. Dankzij een overzichtelijk keuzescherm en een geprint bonnummer met balie staan uw bezoekers en klanten direct in de juiste wachtrij. En worden de balies gebruikt waarvoor ze ingericht zijn.

Wachttijdenindicatie

Toon het aantal wachtenden en de wachttijd per balie. Of laat zien hoelang de arts in het ziekenhuis of huisartsenpraktijk uitloopt. De informatie wordt helemaal automatisch op de beeldschermen getoond. Wachten is nooit leuk, maar het is wel zo fijn als uw bezoekers, klanten of patiënten zich ergens op in kunnen stellen.

Nuttige statistieken

Meten is weten. Het wachtrij management houdt allerlei gegevens voor u bij, waardoor u inzicht krijgt in bezoekers-, klant of patiëntstromen. En dat is belangrijk, want u wilt een zo kort mogelijke wachttijd en een zo’n klantvriendelijk mogelijk beleid. Daar helpen de statistieken u bij. Eenvoudig uit te lezen en makkelijk te interpreteren. En zo te plaatsen op de beeldschermen om ook aan uw publiek te laten zien dat u hun wachttijd serieus neemt.

In huisstijl

TiC Narrow Casting ontwerpt het wachtrij management, inclusief kioskscherm, geheel in uw eigen huisstijl. Volg-, balienummers, statistieken en wachttijden ogen professioneel en herkenbaar. Het geeft uitstraling aan uw organisatie en laat zien dat u bij uw klanten en bezoekers betrokken bent. Onze ontwerpers bepalen samen met u de vormgeving, indeling en de te tonen informatie om zo optimaal rendement uit uw communicatie te halen.

Advies?

Alle informeren thema’s

Desk Management

Geeft mobiel en flexibel werken de gewenste meerwaarde. Binnen no time een beschikbaar bureau gereserveerd.

Digitale Receptie

Verzorgt een professionele en moderne zelfregistratie van bezoekers zonder dat hierbij personeel nodig is.

Informatie management

Vrijwel al uw content kunnen plannen en tonen, opgemaakt en vormgegeven zoals u het wilt

Maatwerk

Automatische koppelingen naar uw databases en bestanden, zichtbaar in uw huisstijl

Nummer volgsysteem

Op één scherm nummeruitgifte combineren met al uw andere communicatie

Room management

Via een online platform al uw ruimtes en zalen inplannen, reserveren en totaal beheren

Wij adviseren

De voordelen van wachtrij management

» Direct de juiste balie
» Diverse nuttige statistieken
» Geen onnodige wachttijd
» Professionele uitstraling
» Te koppelen met bestaande systemen

Download de Education brochure

Laat uw gegevens achter om de automatische download te starten

Hartelijk dank voor uw aanvraag

Download de Working brochure

Laat uw gegevens achter om de automatische download te starten

Hartelijk dank voor uw aanvraag

Vraag uw gratis maand aan

Laat uw gegevens achter zodat wij z.s.m. contact met u kunnen opnemen

Hartelijk dank voor uw aanvraag