De juiste mensen altijd binnen bereik, waar en wanneer ook ter wereld

Video collaboration is de meest efficiënte manier voor u om mensen bij elkaar te brengen en te laten vergaderen. Of het nu een 1-op-1 videogesprek of een conferentie met meerdere deelnemers is, video collaboration is een multifunctionele oplossing voor meerdere toepassingen. Professionele audio en video conferencing, draadloze presentatie en samenwerking, opname, streaming en distributie: u creëert met video collaboration één multifunctioneel en efficiënt vergaderplatform.

Video collaboration, een greep uit de mogelijkheden

Videovergaderen: in de cloud óf traditioneel

Samenwerken vanaf verschillende plaatsen, via zowel traditionele verbinding als videovergaderen in de cloud. Draadloos of via HDMI. U kunt tot 25 deelnemers tegelijkertijd mee laten doen met een eigen PC of mobiel apparaat.

Draadloze presentatie en samenwerking

Maak draadloze verbinding vanaf iedere laptop of mobiel apparaat en deel tot vier devices tegelijkertijd. De interactieve whiteboardfunctie maakt het u mogelijk om content te delen, te schrijven en aantekeningen te maken via een eigen apparaat of touch display.

Opnemen en vastleggen

Neem vergaderingen, conferenties, lezingen en presentaties op. U legt niet alleen de content vast, maar ook de presentator, lokale deelnemers of deelnemers of afstand. U slaat alles lokaal of in de Cloud op, om de vergadering later nog eens rustig terug te kijken.

Streaming en distributie

Live streaming van vergaderingen, presentaties, trainingen en aankondigingen richting het grote publiek. Deelnemers hoeven niet per se aanwezig te zijn, maar kunnen op locaties op afstand of in meekijkruimtes meedoen.

Professionele audioconferencing

Een audiomixer en een rij microfoons staan garant voor ongeëvenaard en natuurlijk geluid. Vierentwintig ingebouwde microfoonelementen zorgen ervoor dat het opname bereik twee keer groter is dan bij traditionele microfoons.

Superieure camera

Een Pan Tilt en Zoom camera verzorgt haarscherpe full HD 1080p videobeelden voor u. Het grote zoombereik zorgt voor heldere close-ups van deelnemers en objecten. En dankzij het brede overzicht worden alle deelnemers in de ruimte opgenomen. U kunt diverse presets instellen voor optimaal gebruikersgemak.

AENC adviseert

Clearone

Lifesize

De voordelen van

Video Collaboration
Z

Groen vergaderen

Z

Kosten- en tijdbesparing

Z

Vaker overleg

Z

Efficiënter

Z

Iedereen kan meedoen

L

En nog veel meer

Vul onderstaand uw gegevens in voor een vrijblijvend advies

Branche:ZakelijkEducatief