Wat zijn de voordelen van de room manager?

* Vrijblijvend en binnen één werkdag reactie.

Dubbel geboekte vergaderruimtes? Gestoord worden tijdens een vergadering? Als u dit bekend voorkomt, is de room manager de oplossing voor u. De room manager biedt uitkomst als het gaat om het efficiënt beheren van vergaderruimtes. Daarnaast is het reserveren van de vergaderruimtes met de room manager aanzienlijk eenvoudiger.

Eenvoudig ruimtes reserveren met de meeting room manager

Door gebruik te maken van de meeting room manager kan het gebruik van vergaderruimtes en flexplekken worden geoptimaliseerd, zodat u nergens omkijken naar heeft. De gebruikers kunnen namelijk zelf de room manager software gebruiken om reserveringen te doen via Outlook, de mobiele app of een interactief display. Daarnaast hebben de installatie en integratie een minimale impact op de ICT-infrastructuur.  

Ontdek de mogelijkheden van de room manager

De meeting room manager is een geavanceerd systeem, dat u vrijwel onbegrensde mogelijkheden biedt. Enkele mogelijkheden van de meeting room manager zijn:

 • Ruimtes reserveren: Reserveer een ruimte eenvoudig online, via de Outlook plug-in of de innovatieve app.
 • Tijd bijboeken: Loopt een vergadering uit? Als de ruimte nog beschikbaar is, verlengt u de reservering met één druk op de knop.
 • Integratie met uw software: Het systeem is naadloos te integreren met Exchange, Outlook, Office 365 en andere applicaties.
 • Hulp bij storingen: Midden in een presentatie stopt de apparatuur? Met één druk op de knop ontvangt de verantwoordelijke persoon een melding.
 • Interactieve display: Met de interactieve display beschikt u over de actuele status van de vergaderruimte.
 • Inzicht in cijfers: Het aantal no-shows, reserveringen of bezettingsdata weten? Binnen de portal van de meeting room manager vindt u allerlei relevante data.

Maak de meeting room manager nog completer

Om de meeting room manager nog completer te maken, zijn er verschillende optionele modules beschikbaar. De optionele modules bestaan uit verschillende, slimme, oplossingen die u nog meer mogelijkheden bieden:

 • Control: Zodra de reservering start, wordt het presentatiescherm automatisch aangezet en de ingestelde inputbron wordt geselecteerd.
 • Catering & Services: Met deze module is het mogelijk om alle benodigdheden voor en tijdens een vergadering eenvoudig te regelen.
 • Detection: Deze module maakt de room manager nog intelligenter. Een slimme sensor kan een reservering automatisch annuleren als er geen beweging gedetecteerd wordt.

De room manager als maatwerkoplossing

Elke situatie vraagt om een oplossing op maat. Afhankelijk van de situatie is het van belang om te kijken naar de mogelijkheden en eventuele optionele modules van de room manager. Op basis van uw wensen denken wij bij AENC graag met u mee.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

  Branche:ZakelijkEducatief